top of page

CHARLOTTE DEIGAARD HANSEN

Date med overraskelse

Jeg arbejdede på en Tyrkisk restaurant i København på dette tidspunkt. Jeg var i 20´erne. (Jeg var ung og naiv?) Jeg var tjener, ufaglært. Mange historier kunne fortælles om det sted, men det må blive en anden gang. Vi var alle underbetalte, men jeg valgte at se på det som erfaring. Jeg blev inviteret ud af en af mine kollegaer. Lad os kalde ham Brian. Det hed han ikke, men jeg er ikke ude på at hænge nogen ud. Han ringede og inviterede mig ud. Vi aftalte, at mødes på Østerport station kl. ca. 19.30. Brian ville ikke sige hvor vi skulle hen, det skulle være en overraskelse. Jeg spurgte dog om jeg skulle have varmt tøj på eller om vi skulle være indenfor. Vi skulle være indenfor og jeg skulle bare tage almindeligt pænt gå-i-byen tøj på.

Så det gjorde jeg. Jeg var i god tid, så jeg måtte vente lidt på ham på Østerport station. Da han kom gik vi et stykke. Vi kom til en nedlagt butik. Facaden var neutral. Vi gik ind. Brian betalte for at få vores jakker hængt op i garderoben. Jeg sagde nej tak til te eller kaffe og så gik vi ind. Brian nævnte, at nogen af hans venner ville komme på et tidspunkt. Det var okay med mig.

Vi var de eneste, der var ankommet. Brian syntes alligevel vi skulle have noget at drikke, så han gik ud efter te til mig og kaffe til ham selv. Jeg kiggede mig lidt omkring. I et af rummene var der et fjernsyn. Jeg tændte og ledte efter Mtv, så vi kunne høre noget musik. Jeg kunne dog ikke finde Mtv kun porno. Jeg undrede mig over det, men slukkede bare fjernsynet igen.

Brian kom tilbage med te og kaffe. Så ringede hans telefon og han gik ud for at tage den. Imens han var væk kom der et par. De begyndte at kysse. Lidenskabeligt. Jeg følte mig lidt malplaceret. På et tidspunkt tænkte jeg: Lej dog et hotelværelse eller gå hjem… Jeg endte med at gå ind i et andet værelse. Der skete det samme… Et par kom ind og begyndte at kysse. En mand kom hen og satte sig ved siden af mig. Jeg kan ikke huske hvad vi snakkede om, men han gik igen. Jeg gik på toilettet, da jeg fik nok af de kyssende par.

”Hvad laver jeg her…?” Jeg kunne dog ikke nå at tænke tanken til ende for udenfor begyndte de at banke på badeværelsesdøren. Så jeg gik ud igen. Der var et lille rum, hvor der kun stod en læderbeklædt seng. Jeg satte mig derind. Der var desværre ikke lås på døren, så jeg satte mig med ryggen op ad døren og stemte med benene imod med sengen. Så fik jeg et øjeblik til at tænke. ”Hvad laver jeg her? Hvorfor går jeg ikke bare…? Det gør jeg -bør jeg sige farvel…? Bare fordi han har opført sig råddent behøver jeg jo ikke at være lige så rådden… Jeg vil prøve at finde ham.”

Jeg gav mig til at lede efter Brian. Jeg kunne ikke finde ham. Der var et mørklagt rum, men jeg kunne ikke se noget og havde enlig ikke lyst til at gå ind i mørket. Så jeg gik ud for at få fat på min jakke.

Garderobefyren sagde:” Man kommer som par og man skal gå som par.”

”Jeg kan ikke finde ham,” svarede jeg.

”Jeg tror godt jeg ved hvor han er. Jeg finder ham,” sagde fyren mens han gik. Så stoppede han og sagde:” Men du kan lige få din jakke.”

Da jeg havde fået min jakke på og han var gået smuttede jeg. Jeg styrtede afsted. Jeg tog hen til min veninde. Hun fortalte mig hvad en swinger klub er. Jeg havde ikke hørt om sådan en før. Det var ikke noget vi havde i den by jeg flyttede fra.

Jeg har ikke noget imod folk der er til swinger klubber. Det er bare ikke noget for mig. Sex er bare privat for mig. Jeg har haft min del af dårlige dates og det er jo nok en af grundene til, at jeg er en single mor i dag. Jeg er ikke vred på Brian. Jeg har valgt at se humoristisk på dette, nogen ville måske kalde det galge humor.

44 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Bitten by a mad Roman

Some years ago I went to Rome and I was just blown away by the tremendous amount of historical buildings there are. Some of these buildings are almost 2000 years old. They will still be standing after we are gone. I felt like being part of history for a brief moment in time.

I decided that I had to write a story that takes place in Ancient Rome. 

Bidt af en gal romer

For nogle år siden var jeg i Rom og jeg var fuldstændig overvældet af alle de historiske bygninger. Nogle af disse bygninger er næsten 2000 år gamle. De vil stadig være her efter vi er væk. Jeg følte det som at være en del af historien for et kort øjeblik i tiden.

Jeg besluttede at jeg blev nødt til at skrive en roman der foregår i antikkens Rom.

CONTACT

Dine detaljer blev succesfuldt sendt!

bottom of page